Onze ExpertsEen heldere pedagogische huisstijl is de basis voor het bieden van passend onderwijs en het werken aan hoge opbrengsten.

Het Support! team is sterk gericht op ontwikkelingen binnen het onderwijs en de jeugdzorg, beschikt over uitgebreide kennis en ervaring en werkt tweeledig. Enerzijds kan het team helpen een heldere pedagogische huisstijl te implementeren. In twee jaar tijd voeren we op scholen werkwijzen in die leiden tot een cultuur van betrokkenheid, duidelijkheid en positiviteit. We werken zowel preventief als curatief. Anderzijds behandelt het team kinderen met (lichte) sociaal-emotionele of gedragsproblemen en begeleidt het groepen. Hierbij werken we met principes die gebaseerd zijn op oplossingsgericht werken, de cognitieve gedragstherapie en Mindfulness. Daarnaast bieden wij behandeling bij trauma en angst gerelateerde klachten en verzorgen wij psycho-educatie.

 

Onze experts stellen het kind centraal door de hulp aan het kind en daaromheen te organiseren en/of zelf uit te voeren. Zij werken vanuit de sociaal-ecologische visie. Dit houdt in dat oplossingen altijd worden gezocht in relatie met de omgeving. Maak kennis met onze experts Gerard Castelijn en Lyke Ybema door in het menu links op de naam van uw keuze te klikken.